Packande och sa..

Jaha, nu har vi packat ihop alla vara grejer i resvaskor och handbagage. Garderoben ekar tom och det anda kvar att packa ar de grejer vi maste anvanda imorn och pa fredag.

Anledningen till att vi har packat ar inte att vi ska aka hem, nej. Utan imorn kommer Matt och Camilla hem och vi ska dra vidare med lilla bilen till Byron Bay pa fredag. Dar stannar vi antragligen over helgen eller nagon dag extra beroende pa vad vi tycker om det! Sen aker vi via Nimbin tillbaka till Redland Bay for att packa om handbagagen och lamna bilen till Camilla som far agera bilvakt. Sen hoppar vi pa farjan till Stradbrooke nagra dagar och spenderar hela dagarna i havet! Harligt :)  Har bokat resa till Sydney den 25e - 29e januari och till Airlie Beach den 21/2. Daremellan ska vi bo i Brisbane och vara husvakter at Sandra och Villes hus. Och kattvakter saklart, om hon inte ar sald vill saga..

Alltsa kommer vi antaglige inte ha sa mkt tillgang till internet (om vi inte hittar lite internetkafeer) forren vi kommer till Sandar o Ville. Men ja, ni har ju vara Australiensiska nummer om det ar nat, annars funkar ju alltid Saras svenska nummer ocksa. (om det skulle handa nat supersuperintressant i sverige som ni bara maste dela med er till oss liksom! haha) Men det kanns skont att vi har bilen med oss till byron eftersom vi kommer kunna inreda den som en garderob typ. Sara kommer garanterat kanna sig hemma om (o)ordningen paminner det minsta om hennes sa kallade "walk-in-closset" hemma. Gransen ar harfin mellan oreda och walk-in-closset ju... 

Morgondagen bjuder pa stadning pa morgonen. Men ju snabbare vi blir klara far vi aka till outleten DFO och byta lite klader ullis raka kopa i fel storlek. Och DFO ar stoooort och vi kommer nog fastna dar om vi kanner oss sjalva! Sen aker vi direkt fran DFO till flygplatsen for att mota Matt o Camilla som kommer tillbaka. Efter det hinner vi nog hem nan timme eller sa, beroende pa trafiken innan det ar dags att bege oss till Vicky Point for att ata kombinerad valkommenhem matt o mills/hej da ullis och sara / joslines fodelsedagsmiddag med hela familjen Davis. Ska bli mkt trevligt :D 

Och just det!! Vi glomde ju att skriva att vi akte australiens brantaste, snabbaste och hogsta vattenrutschkana igar pa wet'n wild!!!! det ni, inte daligt eftersom ullis ar fruktansvart radd for hojder!!!



Over and out for now. See ya mates :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0