Surfers paradise!

Hej allesammans!

Nu ar ullis o jag i Surfers och ska hitta en lagenhet och jobb har ar det tankt. Ska dra hela resan lite kort:

Vi anlande till Brisbane sent mandagkvall och kom fram till vart hostel dar vi skulle tillbringa 2 natter. det var ett ganska skitigt hostel och paketet vi kopte fungerade inte alls! Fick bara en mapp med lite info. Och resan till Australian zoo va det bara tt vinka hejda till... Men det ska vi ta tag i och forsoka fa lite pengar tillbaka eller allra helst en resa till syney! (man ska ju strava mot hoga mal!)

Efter vistelse och mkt stadsupplevelse i Brisbane kom Matt och hamtade oss. Det var en sann frojd att komma till ett rent hus och hemlagad middag pa bordet! Camilla, Matt och Dave var helt underbart snalla och hjalpe oss med bade de ena och det andra. Det blev mest att vi hangde runt i Redland Bay med Matt och Dave, eftersom camilla precis hade blivit opererad och var sangliggande. Men mot slutet kunde aven hon hanga med pa lite upplevelser! Vi har sett koalabjornar och kangrur, vilket verkligen va en haftig upplevelse! Det var kul att Dave ar i varan alder for det gjorde sa att vi kunde hanga med hans kompisar och gora lite grejer oxa.

Vi har badat i havet, och kan meddela att det ar jattesalt! Stora vagor som holl pa att fa ullis o mig att skratta ihjal oss ett tag! haha, Vi skulle ha akt ut till en o, men det blaste sa mkt pa havet och baten va sa liten att vi fick vanda halvvags...

Nu ska vi somsagt hitta jobb och lagenhet har och hoppas pa att gora det snabbt!

Ha det bra, vi saknar er!
Sara o Ullis

Kommentarer
Postat av: johan

det här blir en blogg att fälja, bra att ni skickade ut mail! ha det bra där nere, fan vad avis man är på er då ;P

2008-11-10 @ 21:45:21
URL: http://blogg.icewall.se
Postat av: johan

det här blir en blogg att fälja, bra att ni skickade ut mail! ha det bra där nere, fan vad avis man är på er då ;P

2008-11-10 @ 21:49:50
URL: http://blogg.icewall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0