Onsdag 12/11

Hej!

Nu ar klockan halv tio pa kvallen och vi sitter har pa internetkafet och tankte fa lite kontakt med omvarlden.. Och just nu snackar vi med lite linkoping pa msn!!

Idag har vi iaf mest dragit runt med lite cv'n, gatt till stranden. pa stranden blaste det dock alldeles for mkt for bada blev helt sanddrankta! Ullis hade aven sverigekepsen pa sig (sara nojde sig med den nyinkopta solhatten...) Nar ullis inte langre kunde lasa sin tidning pga all sand bestamde vi oss for att ga tillbaka (det tar 5 min till hostelet!)

Imorgon ska vi ga runt till de stallen vi har lamnat cv och fraga hur det gar. Sen blir det utgang :P Pa lordag kommer dave ner ett tag och sen aker vi med honom till Redland bay till camilla och mathew, och tillbringar helgen dar (kanske langre om vi inte far jobb i surfers). I Redland bay ska vi oxa hanga med Daves snalla kompisar och kanske kanske ska vi aka ut med en bat o lara oss vattenskidor o wakeboard (ullis skippar kanske wakeboarden med tanke pa hur det gick pa snowboarden i barnbacken...*host*).

Nar vi skulle laga mat idag traffade vi nagra svenskar i koket, och det va jattekonstigt att prata pa svenska med nan annan an varann! det ar nastan som att man tappar svenskan och nu ar vi inte bra pa nat sprak, varken svenska eller engelska. Till varann uttrycker vi oss med gester och konstiga laten, blandat med svengelska.... Later ju lovande! Haha

En sak vi har funderat over ar att australien verkligen ar daliga pa atervinning och miljotankt. De pantar inga burkar, vi har inte sett nagon atervinning och dom ger typ hundra miljoner plastpasar nar man handlar mat... sara kopte tva par shorts idag. hennes kvitto var lika langt som nar man storhandlar mat pa ica.

Just de, vi kommer nog inte ha jattemkt tillgang till internet i helgen (ev. i framtiden om vi stannar i redland bay trakten).

Men kan meddela att sara storhandlar till anna och ullis har ruskigt svart att hitta shorts till sina brorsor. Sara har ocksa fatt ett nytt smeknamn, namnligen Rudolf. Detta p.g.a. hennes sonderbranda roda nasa!!! I och for sig borjar hon fjalla, men annu ar den som en rudolfmule... Usch o fy!  

Ha det sa bra nu i fina/kalla sverige!

Kramar
Ullis o Sara :)

Kommentarer
Postat av: Mitte

Det låter som om ni har det underbart! :D Saknar er, och lycka till med jobben! :) Puss

2008-11-12 @ 14:30:59
Postat av: Corren-teamet

Heeej på er!!! Vad roligt att höra hur ni har det!! Låter ju riktigt skönt:D Visst blir man lite avundsjuk när man sliter som ett djur i regnet hela de grå novemberdagarna. Ikväll har vi lite reunion hos Johanna (med början hos mig (hanna).

Tänker mycket på er!! Ha det super o lycka till med jobbsökandet.

Massor kramar från Banana, Anden & JohannaThebest

2008-11-13 @ 21:34:10
Postat av: Ebba

hej ullis o sara :)



nej det var verkligen det langsta namnet man kunde hitta pa men ratt roligt hihih!



Later som ni kampar pa ratt bra dar nere:)

hoppas ni far nat jobb snart!



Tanker pa er, lycka till med allt!

kram kram ebba

2008-11-20 @ 10:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0