Brisbane City 25/11 2008

Hej!

Nu antligen har vi tagit oss till ett internetkafe! Camilla o Matt har inte skaffat internet till sitt nya hus an och i Redland Bay kan man se sig om efter ett internetkafe tills ogona bloder.

Det har varit valdigt handelserikt, men anda har vi inte gjort sa mkt tycker vi... Det ar valdigt varmt (och varmare ska det bli!) sa man kan inte stressa med nat, det gar bara inte. Alla gor typ allt pa trippel sa lang tid som hemma och det ar ganska skont faktiskt!

Fran det att vi kom till Redland Bay har vi hangt med Cam o Matt till regnskogen och badat i vattenfallen dar. Det var verkligen haftigt, nagot man bara har sett pa film! Och dagen efter akte vi med cam till en underbar strand med klarblatt vatten! Australien ar verkligen ett underbart land :) Finns sa mkt olika saker att gora och Redland Bay ligger mitt emellan allt sa det ar bra!

Det har blivit manga kvallar med Daves kompisar, de ar jattesnalla och vi kanner oss verkligen som en del av ganget! Vi tanket bjuda dom pa en riktig svensk jullunch nar det narmar sig, med prinskorv o hela kitet :) Och pa torsdag kanske vi ska ta en middag pa IKEA och uppleva riktig svensk mat! Vet ni att Aussifolket tycker det ar jatteexotiskt med IKEA just for att man tar grejerna sjalv pa lagret o sen skruvar man ihop grejerna nar man kommer hem. oooooo ja, valdigt exotiskt sager vi? ;) 

Planerade julen igar nar vi tog en fika och det kommer bli kalasbra! Har firar man ju jul den 25e, men vi tankte ha en svensk jul 24e och en Aussieliknande jul den 25e. Och sen ar edt ju vara fodelsedagar ocksa! Vet inte om vi har skrivit det, men vi kommer ha Matt o Camillas hus sjalva fyra veckor fran lucia for de aker till sverige da! Ska bli underbart att fira jul i deras fjallstugeliknande hus!  

Vi har aven sokt jobb i Vicky Point och ska provjobba pa en restaurant pa lordag! Kul att det ger nagot, sa manga CV'n som vi har delat ut! Vi hoppas pa att det ar ok att skriva pa kontrakt tills mitten av januari, for vi vill ju fortfarande ner till Gold Coast och bo dar. Och nu ar vi Brisbane for att shoppa jobbklader. De klader man lamnade hemma var ju liksom svarta skor, byxor och t-shirts!

Men nu vet vi inte vad vi ska skriva mer, sa tror vi slutar for denhar gangen! Ha det underbart darhemma och vi hors snart :D

(Och en liten paminnelse till Lollo----> Du kan losa dethar, och vi finns med dig det vet du!)

Manga kramar fran oss bada!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0