Jul i Aussieland

Hej och God Jul i efterskott!

Julafton spenderades med en harlig morgonpromenad med Betty och vi var uppkladda till tanderna. Halsade alla God Jul och de bara kollade pa oss som vi va lite halvknappa eftersom de inte firar jul den 24, utan den 25e.



Efter promenaden och ett besok ute hos honsen satte vi igang med att forbereda glogg, pepparkakor, aladdin, bullar, marabouchoklad (som vi har hallt oss fran att oppna i snart 2 manader..) och sjalvklart julmust. Med allt detdar kollade vi pa Love Actually, som verkligen ar basta julfilmen! Nar filmen var slut och det mesta av julmysgodiset ocksa gjorde vi iordningen pickninck och packade in den och Betty i bilen. Drog forst till hajnatet for att bada, men vattnet hade forsvunnit och vi ville inte plaska i gyttja pa sjalvaste julafton sa vi lekte med Betty ett tag och sen korde vi bort till piren. Satte oss i solen och packade upp lunchen. Underbart fint!

Kom hem och norjade fixa iordning oss till kvallen. Har ar man med kompisar den 24e och ar med familjen den 25e (helt tvartom..) Har nog aldrig kant oss sa somriga pa julafton skulle jag tro!



Juldagen, den 25e spenderades hos Matts foraldrar och med deras slakt. De ar hur skona som helst!


Ann, Keith och Sara


Matts farfar, farmor, morfar och mamma

Bi korde julklappsleken och det var kamp om de fina grejerna Kate hade kopt pa Crazy Clarks! 


Systrarna Kate, Jos och Lucy tillsammans med farmor Jane (som ar typ 86 ar gammal och hoppar upp och ner fran golvet som en annan elitgymnast!!)

Eftermiddagen slutade med att vi, Kate och Jos halvsov framfor en film, lucy somnade i soffan och vid 18 drog vi oss hem till oss. Jattetrevlig dag hos the Davis family!! 

God Jul som sagt. Nu ska vi aka till Cleveland och fixa lite pappersgrejer med bilen! Hoppas ni har det bra darhemma i vintersverige :)

Kramar ullis o Sara
 


Kommentarer
Postat av: lovisa

klart ni får men det är nog dags att sätta sig på planet nu då ;) ni är ju så fina<3 god jul igen

2008-12-26 @ 12:13:34
URL: http://lovvisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0