Billetande och honsskotande

Har precis gett honsen mat och vatten. Idag var det tre agg. Det var en riktig upplevelse idag eller rattare sagt ullishumor. Ullis tar loper och ska hamta vattenhinken, medans sara sticker in i honshuset. Honsen borjar attakera ullis, varpa hon borjar skrika. Sara tror da att honsen ar pa vag efter henne och blir sa radd att hon armen i matladan som hanger i taket och huvudet smaller hon i taket och ramlar till slut i honsens lada. ullis hann smita ut och nar sar kommer ut med aggen i handen, springer honsen mot henne. Hon star i ett horn omringad av honsen och ser ingen utvag. Hon tar upp ena foten och anvander matts foppatofflor som hot och borjar skrika panikartat efter hjalp. Ullis star utanfor och skrattar och far inte fram ett ord. Vallkomna till en daglig handelse i Sara och ullis liv. Forresten har sara bestamt namn pa alla djur och gjort en valkomstskylt.




(klicka pa bilden for att se den i storre format...)


Forovrigt haller vi pa att leta bil for fullt. Egentligen skulle vi (sara, ullis och michael) kollat pa en bil i Brisbane idag, men michael blev inkallad till jobbet tidigare idag sa far ta det imorrnbitti. Istallet for att leta bil drog vi till Vicky point ocb handla mat infor lordagen. Da kommer lite aussiefolk och vi ska bjuda pa svenskt julbord. Blev dock inte riktigt som svenskt julbord, da det inte finns nan likadan julskinka. Vi ska ocksa forsoka oss pa att baka mamma kirras julbrod och janssons. Far se hur det gar med tanke pa att jasten har ar torr och var engelska ar inte den basta sa kanske har kopt nat helt annat an vi tror vi har. aja vi kan ju alltid saga att det ar som det ska vara. Vi bestamde att vi bara ska ta fran oversta lagret pa lordag, sa folket far testa lite aladin.

Sara ar lite sjuker, feber och forkyld. Hor och hapna Elin Andersson, ullis har beordrat sara att ga och lagga sig sa att ullis "masterkocken" Wilhelmson ska laga mat (potatis, lax och sas), samt stada lite i huset innan lordagen.



Hoppas alla ar krya dar hemma och att ni har mer julkansla an vad vi har!

Kramar Olga (ullis) och Helga (Sara)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0